Tips om je kerstboom langer mooi te houden.

Kerstbomen van het land

Tips om je kerstboom langer mooi te houden.

3 december 2018 Algemene informatie 1
Voorkom dat je kerstboom uitvalt of bruin wordt. Handige tips om toe te passen

Voorkom dat je kerstboom uitvalt: Tips

Je wilt natuurlijk dat je kerstboom zolang mogelijk mooi blijft, niet bruin wordt en geen naalden verliest.

Tip 1: Acclimatiseren

Laat je kerstboom minstens 12 uur acclimatiseren in de garage of de berging. Bij koud weer buiten kunnen we aanraden om de kerstboom minimaal 24 uur te laten wennen aan warmte.

Tip 2: Water geven

Geef je kerstboom water. Dit kan je doen door de een standaard onder uw kerstboom te zetten die geschikt is om water vast te houden. Dit is zowel gunstig voor de stevigheid van de standaard, als het vasthouden van de naalden van de kerstboom. Doe dit 1 keer in de 2 dagen. Wij verkopen de EasyFix kerstbomenstandaard. Zeer geschikt om de kerstboom water te geven.

Tip 3: Kunstmest

Wij hebben zelfs speciale kerstboomkunstmest. Bij aankoop van een kerstboom krijg je deze erbij. Voeg deze direct toe aan het water bij het opzetten van de kerstboom. Na 5 dagen moet je het tweede deel van het kunstmestzakje toevoegen aan het water van de boom.

Tip 4: Verwarming

Zorg ervoor dat de kerstboom niet direct tegen een warme verwarming aan staat. Verplaats de kerstboom of zet die ene verwarming even uit. Ook bij vloerverwarming moet u opletten. Wij verkopen plastic en metalen kerstboomstandaarden. De plastic standaard is niet geschikt om te plaatsen op een vloer waar vloerverwarming in zit.

 

 

Één antwoord

  1. Rachael schreef:

    Thanks, it is quite informative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X